Op zaterdag 22 augustus was het repetitiedag voor het jGJO en voor het GJO was dit de start van het repetitieweekeinde in Hei- en Boeicop. Traditiegetrouw werd begonnen met de gezamenlijke lunch, waarna de GJO'ers met sectie-repetities aan de gang gingen en het jGJO onder leiding van Cas aan de gang ging.

Na een onderbreking van het repeteren met kennismakingsspelletjes werd de zaterdag voor de jGJO'ers afgesloten met een gezamenlijke repetitie met het GJO. Wat hebben ze het goed gedaan! En repeteren met bijna 60 man tegelijk is wel heel erg leuk.

  

Na het vertrek van de jGJO'ers ging het GJO aan de zelf meegebrachte maaltijd, bestaande uit de meest uiteenlopende lekkernijen. 's Avonds volgde nog wat repetitietijd en natuurlijk het traditionele kampvuur.
Iedereen ging keurig op tijd naar bed, dus de volgende ochtend zat het hele orkest weer fris en fruitig aan het ontbijt. Tot de lunch volgden nog een paar repetitiesessies. Ondertussen werden de gebouwen schoongemaakt, dus na een afsluiting met een heerlijke lunch in het zonnetje keerde iedereen moe maar voldaan naar huis.