Vóór de zomer is Simon Koeten, de eerste dirigent van het GJO, overleden. In overleg met Ellen Koeten hebben wij daarom besloten ons eerstvolgende concert aan Simon Koeten op te dragen. Ellen zal bij dit concert zelf ook aanwezig zijn!

Op zaterdag 28 november om 19.30 uur zullen wij in studio 1 van het MCO het Simon Koeten concert spelen. Graag willen we alle oud-leden, en met name de oud-leden uit de tijd van Simon, uitnodigen om aanwezig te zijn bij dit concert. (Entree is gratis.) We zouden het ontzettend fijn vinden als veel oud-leden komen luisteren en nòg leuker als oud-leden het laatste stuk mee willen spelen!

We zullen het concert afsluiten met één stuk samen met de oud-leden. De repetitie hiervoor zal voorafgaand aan het concert plaatsvinden, van 18.15 tot 19.00 uur. U krijgt vooraf de muziek per e-mail toegestuurd, zodat u het vast kunt bekijken.

Wilt u komen luisteren? Laat het ons weten via het contactformulier, klik hier.
Wilt u ook meespelen? Vermeld dan alstublieft ook het instrument dat u speelt, zodat we u de juiste muziek kunnen toesturen.

Uiteraard zijn ook niet oud-leden van harte welkom om te komen luisteren.

Wij beschikken helaas niet over de contactgegevens van alle oud-leden. Mocht u dus nog contact hebben met andere muzikanten uit uw tijd, wilt u ze dan op dit concert wijzen?

Alvast bedankt en hopelijk tot ziens op de 28e november!

Vriendelijke groet,
mede namens dirigent Cas van der Horst,

Het bestuur van het GJO